Johan Brorsson, Linus Strömgren
Avb: William Nilsbeck, Joel Lööf, Andreas Palm, Billy Svenske, Samuel Eliasson

Kryss i premiären.
Kvällens premiär blev mållös, vilket var ett ganska rättvist resultat.
0-0 matcher kan vara ganska tråkiga men inte denna, då spelet stundtals var bra och målchanser saknades inte.
Efter en trevande inledning började Torpa skapa chanser. I 14:e minuten kom Johan Brorsson igenom men blev hårt tagen och fick med sig en resultatlös frispark. Minuten senare var Johan ren men mv gör en bra räddning. Efter hand kom Rydaholm in i matchen, vann mycket närkamper men skapade inga större chanser. Dock skapade man några hörnor som var nära att resultera men vårt försvarsspel var bra och Oskar tog det som blev över. Spelet var stundtals tufft men en bra domare höll en bra nivå. En ganska bra halvlek där Torpa hade de vassaste chanserna men Rydaholm hade störst bollinnehav.
I andra blev det mycket kamp och båda lagen gick för ett ledningsmål. Rydaholm spelade allt bättre och jobbande hårt, framför allt på mitten. Vi hade svårt med uppspelen och tvingades mest slå långbollar. Dock hade vi några fina kontringar som borde resulterat. I 71:a minuten kom Johan B fri på vänsterkanten men mv gjorde en snygg enhandsräddning på skottet. Fem minuter senare hade William ett fint inspel, men i fritt läge sköt Martin över. Rydaholm var inte ofarliga och bästa läget kom i 81:a minuten. Det blev kalabalik framför vårt mål och ett skott tog nog på Axels hand men domaren friade. Vi hade två fina chanser i slutet där Johan B var nära på ett inspel och Johan P hade en farlig hörnnick. Det blev inga mål i matchen och 0-0 var nog ganska rättvist. Torpa hade de bästa chanserna men Rydaholm det mesta av spelet. Vi gick för tre poäng men ett bra Rydaholm var spelskickliga och visar att man tillför toppen i årets serie. Defensivt gör vi en stark insats men framåt vill man ju alltid ha mål. Vi gör en bra arbetsinsats där Oskar var bra i målet, i en bra backlinje gör Fredrik Sedin en fin debut. På mitten är Johan stark som vanligt, anfallet jobbar bra men tyvärr fick man ingen utdelning.
Ny match redan på måndag när vi möter Ljungby IF i Toyota cup.